Huisregels

Deze pagina gaat over de spelregels voor het reageren op blogposts. Het meeste hiervan is vanzelfsprekend maar Miriam vindt het belangrijk dat dit een fijne plek is voor iedereen met belangstelling of om tips&tricks uit te wisselen.

  1. A) Wees respectvol. Net als Miriam in haar blogs haar mening geeft, heeft iedereen een eigen mening. Uiteraard kan hierbij discussie ontstaan, dat mag. Houd het wel netjes! Iets wat je face to face nooit tegen elkaar zou zeggen, kun je hier dus het beste voor je houden. Met modder gooien is niet nodig!
    B) Wees geen toetsenbord held! Het kan zijn dat jij er, op een bepaalde reactie, een andere mening op nahoudt en dat mag. Het is echter niet toegestaan om jouw mening aan wie dan ook op te dringen of om de gegeven mening af te kraken.
  2. We zijn allemaal mensen met verschillende overtuigingen, geloven en gebruiken. Laat een ieder in zijn/haar waarde! Discriminatie op basis van geaardheid, geloof, handicap of op welke manier dan ook is niet toegestaan en leidt ertoe dat de reactie zonder waarschuwing vooraf wordt verwijderd!
  3. Het plaatsen van links. Het plaatsen van links is toegestaan, mits het bijdraagt aan het onderwerp waarover gereageerd wordt of voor het vermelden van een bron. Spam, promotionele links (bijvoorbeeld naar jouw eigen blog) en aanstootgevende links worden zonder waarschuwing vooraf verwijderd! De uitzondering hierop is de mogelijkheid om in het reactieveld een site in te vullen.
  4. Uitschelden, bedreigen of op wat voor manier dan ook intimideren is niet toegestaan en leidt tot verwijdering van de gebruiker en bijbehorende reacties op deze site!