Disclaimer/copyright

De website van Zie Het Zo (https://www.ziehetzo.nl) is eigendom van Miriam Taylor

Deze disclaimer bevat de spelregels waar iedere bezoeker, en Miriam zelf, zich aan dient te houden bij het bezoek en gebruik van de site Ik Zie Het Zo en geeft inzicht in onder meer copyright en bronvermeldingen. Voor de spelregels verwijs ik je naar onze huisregels.

Inhoud van de blogs:

 1. Het doel van deze site is om mensen op een toegankelijke manier te informeren over verschillende onderwerpen met betrekking tot een visuele beperking. Alle blogs worden geschreven vanuit de eigen ervaring van Miriam. Zij is ook een mens en heeft niet alle wijsheid ter wereld. Deze artikelen zijn bedoeld voor amusement en om mensen een kijkje in het leven van Miriam te geven. Miriam is zich ervan bewust dat iedereen dingen op een andere manier kan zien en dat iedereen dingen op zijn/haar manier beleeft. Dit kan anders zijn dan dat zij in haar blogs beschrijft.
 2. Het schrijven en plaatsen van de blogs gebeurt zeer zorgvuldig. Toch kan het zijn dat er een foutje insluipt. Miriam doet haar best om alles zo accuraat mogelijk weer te geven. 
 3. De aangeboden informatie wordt op eigen risico gebruikt. Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Dit betekent dat Ik Zie Het Zo niet aansprakelijk is voor het gebruik van de aangeboden informatie door de lezer. Miriam wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.
 4. Het is nooit Miriam’s bedoeling om mensen (doelbewust) te kwetsen. Zij beroept zich op de vrijheid van meningsuiting. Miriam kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de fouten of misvattingen die hiervan het gevolg kunnen zijn. Dit geldt ook voor gastbloggers op deze website.
 5. In blogs genoemde cijfers, statistieken en informatie zijn actueel op het moment van publicatie. Gegevens kunnen op den duur verouderd raken. Als er reden is voor rectificatie, zal deze inhoud worden aangepast/verbeterd.
 6. Sommige blogs zijn in samenwerkingsverband of gastblogs. Dit wordt altijd vermeld in de betreffende blogpost.

Links naar andere sites:

 1. Zie Het Zo doet niet aan linkruil. De links in de blogpost zijn bedoeld om te verwijzen naar relevante artikelen of bronvermeldingen (zie Afbeeldingen en bronvermelding).
 2. In sommige blogs staan links naar andere websites. Miriam is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites en/of de wijze waarop de sites omgaan met (persoons)gegevens.
 3. Het kan gebeuren dat een site waarnaar wordt verwezen niet meer bestaat. Indien een link onjuist is of niet (meer) werkt, neem dan contact op met Miriam. De link wordt dan, indien mogelijk, aangepast of verwijderd.

Afbeeldingen en bronvermelding:

 1. De foto’s en afbeeldingen in de blogs zijn:
  A) zelfgemaakte foto’s;
  B) foto’s waarbij de maker Miriam toestemming heeft gegeven voor gebruik;
  C) komen van gratis beeldbanken.
 2. Miriam streeft ernaar om bij afbeeldingen, links en artikelen die niet van haarzelf zijn een bronvermelding te plaatsen. Mocht deze onverhoopt toch ontbreken, laat het dan aan Miriam weten. Dan zorgt ze er zo snel mogelijk voor dat dit wordt gecorrigeerd. 

Reacties op blogs:

 1. Reacties op blogposts zijn van harte welkom. Miriam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties van lezers. Zij houdt zich wel het recht voor om reacties aan te passen of te verwijderen, indien deze naar haar mening kwetsend overkomen of niet in lijn zijn met de opgestelde huisregels.
 2. Reacties met links om producten, diensten of blogs te promoten kunnen door Miriam worden verwijderd. Uitzonderingen hierop zijn o.a. indien Miriam afspraken heeft gemaakt met de betreffende persoon/promotor.

Copyright / auteursrecht:

 1. De teksten, afbeeldingen en overig materiaal zijn, tenzij anders vermeld, zelfgemaakt en dus eigendom van Miriam. Op de content van deze site rust auteursrecht. Het is niet toegestaan content, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming te kopiëren of publiceren, tenzij het om een citaat gaat met bronvermelding. Het delen van gepubliceerde artikelen is uiteraard wel toegestaan, hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de deelknoppen die op diverse plekken op de site te vinden zijn.
 2. Alle samenwerkverbanden en gastblogs vallen ook onder dit auteursrecht en alle gastblogs worden met volledige toestemming van de auteur van het gastblog op deze website geplaatst.

Gebruikersregels:

 1. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker om de inhoud van deze disclaimer te lezen.
 2. Deze disclaimer kan zonder mededeling vooraf worden bijgewerkt en aangepast.

Contact:

Voor vragen, problemen of feedback kan contact opgenomen worden met Miriam (de beheerder). Vul hiervoor het contactformulier in.