Door mijn ogen 003 ✨Muziek, lekker eten en bijzondere kunst!

Het is de laatste paar weken wat stil op dit blog. Ik ben bezig om te migreren naar een nieuwe site en omdat het zulk slecht weer was zijn we niet heel veel op pad geweest. Deze week moest Serge naar de oogarts spotte ik rare kunst en probeerde ik iets nieuws.

Maandag begon niet heel lekker. Ik had weinig energie en heb me afgemeld voor koor, wat achteraf sowieso niet doorging.

‘S avonds zijn we lekker een serie gaan kijken en de honden moesten daar natuurlijk ook bij.

Bobbi kijkt naar de dieren in de Dierenweide.  De zon schijnt op haar kop

Een mooie dag om mezelf lekker in mijn studio op te sluiten om te werken aan een cover song. Serge had maandagavond al een eerste mix gemaakt dus dit was een mooi moment om met de lead vocal aan de slag te gaan.

Ook gingen we nog even naar de supermarkt en maakte ik deze foto van Bobbi terwijl ze haar best deed om niet te blaffen tegen de dieren. Ze deed het super goed, de schat!

Het was weer tijd voor een tripje naar Zaandam omdat Serge naar de oogarts moest. Een behoorlijke reistijd voor een afspraak van 5 minuten maar ik kon in ieder geval wat leuke foto’s maken onderweg. En het was droog!

Ook kwamen we wat graffiti art tegen en besloot ik er een snelle fotoshoot met de honden van te maken.

Miriam zingt in een microfoon en staat tegen een donkere achtergrond. Er staat de tekst “grijs” en daar onder in sierletters “new night era”

Die dag was het tijd om de cover te uploaden. Spannend om te doen, hoe gaat men erop reageren? Ik heb er leuke reacties op gehad. Ben je nu benieuwd? Je kunt Grijs luisteren op YouTube!

Lion en Bobbi liggen samen in een mand

Lion en Bobbi weten het ook weer mooi te maken. Ze hebben allebei een eigen mand, die van Lion is ook een stuk groter. Toch vinden ze het blijkbaar knus om samen in een mand gepropt te liggen slapen.

Grasveld langs de weg. De bloemen beginnen te bloeien

Het was weer tijd om te gaan sporten. Er zijn momenten dat ik geen zin heb en vrijdag was zo’n moment. Tot ik zag dat de zon scheen en ik me bedacht dat ik er in ieder geval beter van word als ik wel ga. En dan op de terugweg deze leuke bloemetje spotten in het gras, komt de lente nu echt?

Roze theelepel met witte fonkelingen erop. Op de achtergrond staat een doos met verschillende theesoorten.

Zaterdag zijn Serge en ik gezellig koffie gaan drinken bij m’n moeder en stiefvader. Het was erg gezellig en ik kreeg onder andere deze leuke theebeker en een doos met verschillende kruidenthee erin. Altijd lekker!

Na de hele week druk te zijn geweest en onze bovenburen de laatste tijd voor behoorlijke overlast zorgen, was zondag een luie dag waarop ik alleen het hoognodige gedaan heb. Tijdens het uitlaten van de honden kwamen we langs deze leuke bloemen. Ook had ik een nieuw recept uitgeprobeerd, erg geslaagd!

Wil je niks missen?

Nooit meer een artikel missen? Klik hier voor meer informatie of voer hieronder jouw email adres in en ontvang alle nieuwe berichten direct in jouw inbox! Handig toch?

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.