Door mijn ogen ✨ 002

Wat een heerlijke, creatieve week! Ik spot een vogel en een nieuwe pyjama (dankjewel Bobbi!) en ga eindelijk weer eens naar de kapper. Ook zijn we weer begonnen met muziek maken en maak ik een begin aan mijn nieuwe obsessie!

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ik werkte wat aan dit blog om de eerste Door mijn ogen post op tijd online te krijgen. Ook is maandag altijd een race tegen de klok omdat ik in de avond koor heb om 18:45. Opeens is het dan al het eind van de middag en moet er nog gekookt en gegeten worden, de honden nog uitgelaten en dan de deur uit. Bobbi gaat altijd mee naar koor en ze doet het over het algemeen heel goed. Ze knuffelt met iedereen en gaat dan lekker liggen slapen. Gelukkig is ze niet zo’n portret die alles bij elkaar loeit zodra de sopranen beginnen te zingen…

Witlofschotel met kaassaus uit de oven

Dinsdag moest ik weer naar de stad, nu voor zangles. Bobbi heeft af en toe de neiging om me een willekeurige winkel in te sleuren, dit keer was het de Zeeman. Prima hoor, dan gaan we even een rondje lopen! Ik kocht er een nieuwe pyjama die echt heerlijk warm zit en in combinatie met mijn warme pantoffels is het DE chill outfit! Nog niet zo lang geleden heb ik mijn home studio / kantoortje verbouwd en er een gezellige stek van gemaakt om te kunnen werken en te chillen!

Ik had al een paar dagen zin in witlof dus ik besloot een lekkere witlof schotel te maken met een kaassaus met wat restjes kaas die op moesten. Zonde om weg te gooien!

zwarte vogel op het gras bij de sloot

Het was al veel te vroeg dag voor ons omdat we in de ochtend een afspraak hadden bij de kapper voor een hoognodige knipbeurt. Ik weet niet hoe dit voor andere krullenbollen is maar er was geen land te bezeilen met mijn (niet zo) krullerige haardos! Mijn haar voelt nu in ieder geval weer een stuk gezonder en zachter!

Serge en ik zijn samen gaan lunchen in de stad en natuurlijk bedacht ik me pas dat ik een foto van mijn broodje had willen maken toen ik hem al op had, classic mistake! Dus moeten jullie het doen met een foto van een zwart vogeltje die we onderweg tegen kwamen. Iemand een idee wat voor vogel dit is?

mintgroen bord met een pastagerecht met parmezaanse kaas

Toen we in de stad liepen kwam ik dit leuke bullet journal/notitieboekje tegen bij de Hema en ik besloot hem mee te nemen. Het idee van een bullet journal spreekt me wel aan en voor een zacht prijsje is het wel leuk om hier eens mee te experimenteren. Omdat ik aan het stuntelen was met het vinden van een layout besloot ik eerst eens te gaan prutsen In Procreate op de iPad om een design te maken. In een later blog vertel ik jullie hier meer over.

‘S avonds hadden we trek in pasta dus maakte ik een pasta met zalm, courgette en tomaatjes die we nog hadden liggen. Hij is goed gelukt (al zeg ik het zelf) en de rest at ik een dag later als lunch.

roze theemok met gouden letters de tekst staying in. in de mok zit een theezeef en op het water drijven muntblaadjes en een schijfje citroen

Vrijdag was ik na het sporten echt helemaal kapot dus de rest van de dag hebben we rustig aan gedaan en we zijn verder gegaan met de Harry Potter films waar we eerder deze week mee begonnen waren.

bullet journal layout met blauw als accent. naast het notitieboek ligt een doos kleurpotloden.
Lion en Bobbi staan naast elkaar. Lion staat met een vlos touw in zijn bek en bobbi kijkt naar de camera met een uitdrukking op haar gezicht waardoor het lijkt of ze lacht.

Wat kan een mens spierpijn hebben! Ik was die dag ook erg moe dus ben lekker verder gegaan om mijn BuJo in te vullen. Hier heb ik me lekker een middag mee vermaakt. Uiteraard ook nog even met de doggies op stap geweest maar had geen telefoon bij me. Af en toe vinden ze het leuk om samen een spelletje touwtrekken te doen, tot groot vermaak van ons! Al is het meestal wel zo dat zodra ik de camera pak, Bobbi loslaat. 😃

Sinds tijden hebben Serge en ik samen gerepeteerd voor New Night Era. Dit was al een behoorlijke tijd geleden en we moesten er allebei weer even inkomen. Al met al wel een creatieve week, ik hoop dat deze trend zich doorzet!

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.