Door mijn ogen ✨ 001

Door mijn ogen, mijn week in het kort. Niet alle foto's zijn perfect, dat is het leven tenslotte ook niet. Deze week heb ik een optreden, gaan we er op uit en hoef ik een avond niet te koken!

Deze rubriek zal de week in Fotovlucht gaan vervangen. Ik had het gevoel dat deze titel de lading niet helemaal dekte dus een nieuw jaar is gelijk een mooi excuus om iets nieuws te gaan proberen!

Selfie van bobbi. bobbi kijkt recht in de camera

Maandag begon al lekker vroeg. De honden moesten naar de trimmer voor een hoognodige knipbeurt. Ze hebben het lekker lang volgehouden en goed gedaan. Voor de verandering krijg ik Bobbi eens op de foto in selfie modus, normaal draait ze altijd haar kop weg.

In de avond hadden we een etentje in het locale buurtcentrum met deze maand het thema Servisch eten. Het eten was prima, ik ben alleen vergeten een foto van het ijsje te maken. Ik denk dat ik anders waarschijnlijk milkshake gehad zou hebben, het was nogal warm in de ruimte. niet gek met ruim 100 man die aanwezig waren!

Dinsdag bestond uit natgeregend worden en nog meer natgeregend worden. Een geleidehond hebben is leuk, het altijd door de regen moeten om de honden uit te laten is minder. Gelukkig hebben we sinds afgelopen jaar badjassen voor de honden zodat ze die kunnen dragen om op te drogen.

Ook was het hoog tijd om de rolpunten van onze stok te vervangen. in deze TikTok video laat ik je zien hoe dit moet. Na dit klusje zitten mijn handen standaard onder de bagger!

grote kom tomatensoep

Ik had al een paar dagen trek in een kop soep, ook prima als je niet helemaal fit bent en gewoon een knuffel in een kommetje nodig hebt! Dit keer een tomaten-groentesoep met linzen en vermicelli.

Diffuser in de vorm van een lantaarn met oranje gloed.

Donderdag kregen we onze huishoudelijke hulp over de vloer en is ons huisje weer schoongemaakt. In de avond hebben we lekker rustig aan gedaan en vond ik het tijd voor een lekkere olie in de diffuser. Nu ik de diffuser op het grote scherm zie, zie ik pas hoe nodig hij afgestoft moet worden. Gevalletje slechtziend?? 👀

Je krijgt soms leuke gesprekken als je vanuit het niets een theevraag aan iemand stelt. De vraag van vandaag, wel cadeau dat jij hebt gegeven zou je zelf willen hebben? Een paar vrienden en ik hebben Serge voor zijn verjaardag ooit een kleine klankschaal gegeven, dat zou ik zelf ook wel willen hebben. Oh en het luchtje dat ik aan mijn moeder gegeven heb met kerst lijkt mij ook erg lekker!

Gaat ze nou het klooster in? Nee, ik had vrijdagavond een optreden met ons gezellige nonnenkoor tijdens een mini festival in Ermelo. Het was een gezellige avond die goed werd ontvangen. Ook heb ik Ride With The Wind gezongen en deze werd goed ontvangen. Als je als muzikant het compliment “Betoverend mooi” mag ontvangen vind ik dat wel een reden om heel erg trots te zijn!

Zaterdag geen foto’s gemaakt. Na in de middag sporten en in de avond een optreden was het energiepotje toch echt even helemaal leeg, een verplichtte hersteldag dus!

Het was een prachtige dag en dus veel te mooi weer om binnen te blijven. Serge en ik zijn met de honden naar de hei in Ermelo geweest zodat ze even goed uit konden razen en wij lekker konden wandelen en genieten van de zon na alle regen van de laatste tijd. We kwamen nog een bekende tegen waar we even mee hebben staan kletsen.

Heb jij ook zo genoten van het mooie weer?

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.