Week in fotovlucht

Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. In de rubriek “Mijn week in fotovlucht” neem ik je mee in de dagelijkse beslommeringen. Zo krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven met mijn (soms turbulente) ups en downs. De foto’s zijn lang niet altijd perfect maar dat is het leven ook niet!
Miriam en Bobbi staan in de lift. In de foto zie je het spiegelbeeld van de benen van Miriam en Bobbi in haar tuig.
Foto van boven genomen. Bobbi ligt op de vloer in haar tuig

De week begon goed. Ik deed wat dingetjes in huis, rommelde wat aan en had een afspraak bij de praktijk ondersteuner voor mijn jaarlijkse APK. Bobbi deed het super goed en ik blijkbaar ook! 

Roze theebeker met in gouden letters de tekst “staying in”
Selfie van Miriam onder en dekentje met de theebeker in de hand.

Dinsdag begon met een repetitie van mijn zanggroep. Ik hoestte al een tijdje en dinsdag begon ik me echt niet lekker te voelen. Dat werd dus verplicht rustig aan met een dekentje op de bank. Ik heb deze grote theebeker gekregen voor kerst met de tekst “staying in” erop. Wel van toepassing dus! 

Lion in tuig op de vloer in het ziekenhuis
Bobbi in tuig op de vloer in het ziekenhuis

Woensdag moest Serge naar het ziekenhuis voor een test en de hondjes en ik gingen gezellig mee. Voordeel van een geleidehond is dat ze ook mee mogen naar afspraken op de polikliniek. Ze hebben het supergoed gedaan, al moest Lion even bij mij blijven toen Serge met de test bezig was. Die arme schat snapte er even helemaal niets van en moest uiteraard op luide toon vertellen wat hij daarvan vond!

Lion en Bobbi zitten samen in de sneeuw
Lion en Bobbi lopen in de sneeuw
Zwart wit selfie van Miriam in haar luie stoel.

Donderdag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik heb iemand geholpen met het opnemen van een demo en we hebben samen geoefend voor een liedje die we volgende week gaan zingen. (Dus stem, kom gauw terug!) Voor de rest heb ik rustig aan gedaan.

Toen ik vrijdag de gordijnen open deed werden we verrast met een witte wereld. De honden vonden het super en ik heb me vermaakt met de bokkensprongen van Lion! Ik was nog steeds niet lekker dus onze vrijdagavond hebben we lui voor de tv doorgebracht. Soms is het gewoon heerlijk om hersenloos een serie te bingewatchen. We zijn bezig met “The Resident”.

Zaterdag heb ik niets meer of minder gedaan dan lekker relaxen op de bank in een poging om goed uit te zieken.

Zondag niet veel anders, behalve dat ik de demo heb afgemaakt en doorgestuurd. Weer een blij mens erbij en ik ben ook tevreden over het eindresultaat!

Wel vond ik dat er gezond gegeten moest worden dus heb ik een wok gerecht gemaakt met kip, krieltjes en groente. 

Ik hoop dat de komende week wat leuker gaat zijn maar soms is het nu eenmaal niet anders. Hoe was jouw week?

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.