VLOG | Nieuw jaar, nieuwe chaos?

Hoe zou het zijn om minder chaotisch te zijn en wat meer rust in je leven te hebben?

Als eerst, gelukkig nieuwjaar! Het kan nog net! Voor veel mensen is het nieuwe jaar een mooi moment om nieuwe voornemens te hebben en met een schone lei te beginnen. Zelf ben ik niet van de goede voornemens, wel van het stellen van doelen. In de eerste video van dit jaar ruim ik (eindelijk) de kerstboom op en vertel ik jullie intussen meer over mijn doelen en goede gewoontes waar ik dit jaar mee aan de slag wil.

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.