Mijn week in fotovlucht 002 – wandelen, muziek maken en uitzieken

Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. In de rubriek “Mijn week in fotovlucht” neem ik je mee in de dagelijkse beslommeringen. Zo krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven met mijn (soms turbulente) ups en downs. De foto’s zijn lang niet altijd perfect maar dat is het leven ook niet!
  • Sinds tijden was het weer eens heerlijk weer om er even op uit te gaan met de floofs! De hei is niet heel ver reizen en je kunt er heerlijk wandelen. 
  • We kwamen nog een bekende tegen waar we gezellig mee zijn gewandeld. Uiteraard moest er ook even in de plassen gespeeld worden en voor een snoepje wilden de doodles best even poseren! 
  • Dinsdag is de nieuwe MIDI controller van Serge eindelijk binnen gekomen en mocht ik zijn oude in gebruik nemen. Het had even wat voeten in de aarde om alles werkend te krijgen maar het resultaat is echt heel tof! Ik ben al een tijdje bezig met het leren live loopen met Ableton en hopelijk in de toekomst ook het live streamen weer te gaan oppakken. 
  • Serge werd ziek wakker en ik was ook niet echt fit en zat niet lekker in mijn vel. Toch ben ik de keuken in gedoken om verse kruidenthee te maken om ons een beetje op te kikkeren. Natuurlijk moeten de honden ook zijn waar ik ben dus die kwamen gezellig aan mijn voeten op het balkon. 
  • Deze foto maakte ik afgelopen vrijdag om toe te voegen bij een gedicht die ik pasgeleden geschreven heb. 
  • In het weekend was ik zelf ook niet heel fit dus heb lekker rustig aan gedaan. Mijn studio kamertje begint wel leuk te worden zo. Ik hoop binnenkort een studio tour te kunnen opnemen

Hoe was jouw week?

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.