#DagboekDinsdag | onverwacht gezelschap!

Vrouwtje en baasje gedragen zich raar. Wat zou er aan de hand zijn?

Liever luisteren? Klik op play in de audio speler en leun lekker achterover!

15 september 

Lief Dogbook, 

Het is al even geleden dat ik een stukje geschreven heb. De baasjes waren druk en ja dan moet ik me maar ff aanpassen he? Nou het was een willekeurige zondag toen ik lekker uitgeslapen mijn mandje uit kwam. Goede morgen vrouwtje! Goede morgen baasje! Brommend ren ik op ze af. Dat schijnen ze allebei nogal vermakelijk te vinden, geen idee waarom. 

Nadat we uit geweest waren en we voorzien waren van wat smakelijke brokjes, begonnen vrouwtje en baasje als een stel dwazen door het huis heen te lopen, wat dat dat nu weer te betekenen? “Heb je de kaartjes ingepakt?” Vraagt de baas. Kaartjes? Wat voor kaartjes? “Bob, ga eens opzij!” In de weg lopen is echt mijn hobby weet je? Nou ik snap ect niet wat er nu aan de hand is. “Bobbi, kom eens hier, dan leg ik het uit”. 

Wat blijkt? Zij en baasje gaan samen naar een concert, wij mogen niet mee. Ze zegt dat dit veel te veel herrie is voor onze gevoelige oren. Zij liever dan ik! Maar ze vertelt dat Kim ook gezellig op ons komt passen maar dat we eerst eventjes alleen zijn. Mooi, wat valt er uit de keuken te jatten? “Jammer Bob, de keuken is opgeruimd!” Zegt vrouwtje streng. Jammer weer…

Als vrouwtje en baasje al een tijdje de deur uit zijn hoor ik geluid in het trappenhuis. En de sleutel in het slot. Kim!! Luid blaffend begroeten we haar. Lion moet natuurlijk weer orgelen he? “Ja jongens, leuk jullie te zien! Ik ga wel een voor een met jullie naar buiten. Wie wil eerst?” Lion staat natuurlijk al met gekruiste pootjes bij de deur, hij moet altijd plassen.

Geen idee hoe lang ze weg waren maar toen was het mijn beurt! Ah dat lucht op! “Bobbi, zit! Als je mooi poseert heb ik misschien wel wat lekkers voor je!” Dat laat ik me geen twee keer zeggen natuurlijk! Ik hou van lekker eten! We hebben ook nog even lekker gespeeld en geknuffeld en toen ging Kim er vandoor. “Jullie baasjes komen er zo aan hoor!” 

Even later hoorden we bekende stemmen. Vrouwtje! Baasje! Blij storm ik op ze af! Ik heb jullie gemist! Ook gaan we nog even snel naar buiten voor een laatste rondje voor het slapen. Dat ze het naar hun zin hebben gehad vind ik best fijn maar hier moeten ze echt geen gewoonte van maken hoor! 

Bedtijd!

Nat neusje en een dikke poot,

Bobbi

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.