#DagboekDinsdag | Een boel gejoel!

Soms zijn er van die dagen waarop de dingen niet lopen zoals eigenlijk zou moeten...

Liever luisteren? Klik op play in de audio speler en leun lekker achterover!

25 oktober

Yo Dogbook,

Het is zo’n dag hoor, toen ik de baas vanmorgen wakker hoorde worden maakte ik me klaar om hem eens fijn te begroeten! “Hey Lion, goeie morgen jongen!” Ik kreeg een lekkere aai over mijn bol en toen most de baas natuurlijk weer eens koffie drinken. Nou ik zet het hem zo wel betaald! Buiten neem ik uitgebreid de tijd om alle pee mail te lezen en mijn tijd te nemen om lekker mijn ding te doen. Bobbi moest natuurlijk weer uitvallen naar een andere hond, ze kan nooit eens normaal reageren tegen onze soortgenoten… Ik blaf natuurlijk alleen maar even, dat de baas daar niet blij mee was is dan jammer!

Nadat ik de lunch op had en bij vrouwtje geslijmd had voor een stukje van haar brood, ik kreeg natuurlijk niks, was het tijd voor een middag dutje. Toen ik wakker werd hoorde ik vrouwtje iets zeggen over koor. Dat gejoel van ze bedoelde ze zeker? “Ja Lion, daar gaan we dan!” Goed, goed, ik kom al! Ik sleur baas nog net niet de trap af, ik ben ook altijd zo blij om te mogen werken voor hem! Love it!

Onderweg loopt de baas wel wat op me te mopperen. “Lion, let eens op! Wat ben je in hemelsnaam aan het doen?” Tja ik weet het zelf ook niet. Achter me hoor ik wat gemopper. “Bob, laat dat!” En dat zo 3 keer achter elkaar. Het was soortgenoten spitsuur en de verleidingen onderweg waren wel heel erg groot! En toen hoorde ik een bekende stem! WOEI!!! “FOEI!” klinkt het in koor. “Ben je nou helemaal gek geworden?” Oei dat klinkt niet best! Zowel de baas als het vrouwtje zijn helemaal klaar met ons gedrag geloof ik… We gaan maar eens iets beter ons best doen denk ik. Bij koor aangekomen gaat het ook bijna fout, we moesten ineens door een andere ingang naar binnen en ik was helemaal in de war! Ik sleurde mijn baas nog net niet het trappetje af en sleurde hem het zang lokaal in. Sorry baasje! Ik ben bijna de hele repetitie blijven liggen, al wilde ik ook wel even meedoen!

We moesten ook nog even naar de supermarkt, dat is wel een plek voor de meeste verleiding! Maar natuurlijk begeleid ik mijn baas keurig door de winkel, hoe kan het ook anders? Je bent een geleide kampioen of niet!

Onderweg naar huis hoor ik toch een hoop gemopper! Vrouwtje lijkt het helemaal gehad te hebben. Ik breng de baas natuurlijk veilig thuis, Bobbi maakt er duidelijk een potje van! Thuis kregen we lekker eten en toen zat het er weer op. Morgen weer een dag!

Dikke poot,

Lion

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.