Een geleidehond: de voordelen!

Wat zijn de voordelen van een geleidehond? Denk je dat jij ze allemaal kunt raden? Check de onderstaande video!

De tijd vliegt! Bobbi woont al ruim een jaar bij ons en Lion is sinds 19 oktober al twee jaar onderdeel van ons leven We hebben een jaar geleden de Geleidekampioen opgericht en niet veel later zaten onze twee kampioenen ook op Instagram! Volg jij onze 2 kanjers al op de social media?

Het leek Serge en mij een leuk idee om er samen voor te gaan zitten en het te gaan hebben over de voordelen van een geleidehond! Naast het feit dat je een maatje hebt, je netjes om obstakels heen wordt geleid zijn er nog veel meer voordelen te bedenken!

Als je een geleidehond hebt, wat zijn voor jou de voordelen? En als je geen geleidehond hebt, zou je er wel een willen of is er iets dat je tegenhoudt om de stap naar een hond te zetten?

In de onderstaande video zie je alle ins&outs!

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.