#DagboekDinsdag | Verjaardag, verhaardag

We gaan gezellig nar een verjaardag en er woont een kat! Dat wordt leuk!

Liever luisteren? Druk op play, leun achterover en ontspan!

18 Oktober

Heey lief Dogbook!

Hmm mijn mandje lag wel heel lekker! Het is wel laat, mijn maagje knort en een rondje buiten lopen kan ik ook wel waarderen! Hey, daar komt vrouwtje aangestrompeld! “Morgen Bob!” Hmm volgens mij had vrouwtje een beetje moeite om haar mandje uit te komen! Hmm ze moet weer koffie hoor! Nou gaan we eindelijk! Natuurlijk doe ik even alsof ik het allemaal niet zo leuk vind, vroeger kreeg vrouwtje nog wel eens medelijden met me. “Kom op Bobbi, naast!” Ja ja, ik kom al! Even naar buiten, dat lucht op! 

Nadat ik mijn brunch dankbaar opgegeten heb, beginnen vrouwtje en baasje gehaast heen en weer te lopen. Wat nu weer? Ineens kijkt vrouwtje me recht aan. “Bobbi, we gaan gezellig naar Oma!” Haar moeder dus, die heeft zich daar mooi even de Oma titel veroverd zeg! Maar ze knuffelt altijd met me en altijd als we komen krijgen we wel een lekker botje ofzo. “Bob, je weet dat ze een kat hebben. En die laat je ook met rust!” Hmm mag ook nooit wat…

We mochten lekker met de bus! Zelfs Lion deed eens normaal, tot we de bus uitkwamen. Begint hij daar ineens te loeien toen de bus weg reed. Ja ik snap ook wel dat die hoge toon niet fijn was maar je kunt ook gewoon normaal doen he? Vrouwtje vond het volgens mij wel grappig, ik lach met haar mee achter mijn pootje! We moesten wel even onze energie kwijt en daarvoor is een bos in de buurt prima geschikt! Ik rolde heerlijk in een modderhoop, dat moet gewoon. Dat vrouwtje daar niet zo blij mee was, tja…

Nadat we aankwamen werd het steeds drukker in de kamer. Ik wist niet dat je zoveel mensen bij elkaar in een kamer kon hebben joh! Al die handjes die me kunnen aanhalen, heerlijk! Ik laat me dan ook door iedereen knuffelen en ik had niet eens door dat de kat achter me langs liep!  “Lucifer, niet uitdagen!” Oh dus Oma probeert dat kattenbeest nog manieren bij te brengen ook? Zij liever dan ik!

Nadat iedereen gegeten en gedronken had, wij kregen natuurlijk niks, werd het steeds leger in de kamer. Opeens gebeurde het, BLAAS! KSJJJJ! Ik moet Lion helpen! Lion wist ook niet zo goed hoe hij met dat kattenportret moest omgaan en Lucifer vond daar wat van! “Bobbi, je laat het!” Oke, oke, ik kom al terug! “Tja, ze moeten het allemaal leren.” “ja mam maar het is mijn verantwoordelijkheid dat Bob zich gedraagt!” Ik gedraag me toch? Ik doe toch niks? Maar de kat opdrijven is dus echt not done!

We loodsen vrouwtje en de baas als echte geleidekampioenen naar de bushalte en zonder gekke dingen gaan we lekker naar huis. Oost west, mand best!

Dikke poot en een nat neusje,

Bobbi

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.