Welkom!

Welkom op de site! De koffie staat klaar! Spreekwoordelijk tenminste...

De koffie staat klaar! Spreekwoordelijk tenminste. Het heeft even geduurd en achter de schermen wordt er hard gewerkt om de site te optimaliseren en de lucht in te krijgen!

Alle berichten worden de komende weken verzameld en op de site gezet zodat er al wat content te lezen valt. Mijn plan is om ongeveer 2 berichten per week te schrijven waarvan een de #DagboekDinsdag van onze geleidekampioenen! Voor de rest is het een start-up en ben ik voor mezelf aan het bepalen welke richting het op gaat. Voorlopig zal het blijven bij verhalen, annekdotes en andere gekke dingen die ik meemaak, of dit nu gerelateerd is aan mijn slechtziendheid of niet.

Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven op de site en abonneer je vooral op onze berichten! Deze optie kun je vinden in de zijbalk van de site en onderaan de blog posts. Veel plezier en vergeet er geen bak koffie bij te pakken!

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.