Logitech Combo Touch

De logitech Combo Touch keyboard case voor de ipad pro 12,9 stond al een tijdje op mijn wensenlijst. Ik ben de laatste tijd meer aan het schrijven en het is niet altijd handig om een zware laptop bij je te hebben.

De Logitech Combo Touch keyboard case voor de ipad pro 12,9 stond al een tijdje op mijn wensenlijst. Ik ben de laatste tijd meer aan het schrijven en het is niet altijd handig om een zware laptop bij je te hebben. Na verschillende opties te hebben bekeken en diverse reviews te hebben gezien besloot ik voor de Logitech case te gaan.

De case heeft een grove textuur van stoffen materiaal, hierdoor is hij niet glad bij het vasthouden en ligt hij lekker in de hand. Op de achterkant van de hoes zit een kickstand die je kunt uitklappen zodat je een beetje het idee krijgt van de Microsoft Surface en je dus geen aparte standaard hoeft te hebben als je hem op tafel of je bureau wilt neerzetten. de enige minpunten die ik kon vinden is dat de case erg zwaar is en dat de uitsparing voor de laadpoort wat krap is. Een standaard USB c kabel past er dus wel in maar het kan zijn dat sommige accessoires niet meer passen.

Het keyboard is een fijn ervaring. hij typt licht, maar niet te licht en de backlighting is wat mij betreft meer dan voldoende. Ook zitten er functie toetsen op waardoor je het scherm dus niet voor elke kleinigheid hoeft aan te raken.

Het trackpad is ook erg fijn om mee te werken! Hij reageert goed en het is een goed formaat. Ik ben tot nu toe nog geen haperingen tegen gekomen. Ook kun je er verschillende gebaren op maken om verschillende functies te gebruiken zoals bijvoorbeeld het terugkeren naar het beginscherm en het openen van de app switcher.

Al met al een leuk totaal pakket waar ik de komende tijd een hoop plezier aan ga beleven! Ik gebruik mijn iPad zeer regelmatig en dan is dit een mooie aanvulling! Ook heeft de case een uitsparing voor de Apple Pencil waardoor je alles compleet houdt.

Waar zou jij de voorkeur aan geven? Een case of juist niet? En zou een toetsenbord voor jou een extra meerwaarde hebben?

Hieronder heb ik een video gemaakt van de eerste indruk!

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.