Een nieuwe, harige huisgenoot!

We hebben een nieuwe, harige huisgenoot!

Hey lieve internetvrienden!

Als je de FB pagina van De Geleidekampioen al een tijdje volgt is het geen geheim meer maar op mijn eigen pagina heb ik er tot nu toe niets over gezegd. Nieuw jaar, nieuwe dingen en tijd voor vlogs, updates en geraaskal, doen waar ik goed in ben!

Omdat mijn zicht en mijn beeld verwerking heel veel energie kosten heb ik diverse stappen gezet en ben ik veel uitdagingen aan gegaan om te kijken en ervaren wat mij zou gaan helpen. Inmiddels was mijn revalidatie traject bij Visio het Loo Erf ook alweer bijna 2 jaar terug… de tijd vliegt!

Toen Serge zijn hond kreeg is voor mij het balletje gaan rollen en heb ik besloten om te gaan onderzoeken of een geleidehond ook een optie zou zijn voor mij. Het heeft even op zich laten wachten maar hier is ze dan!

Bekijk de onderstaande video voor een ouderwetse story time en maak kennis met mijn geleidekampioen, steun- en toeverlaat, en harige knuffelkont! Spoiler Alert: Daar zit een luchtje aan… Bobbi bleek in de avond niet helemaal lekker en dat verklaarde de onrust in de middag…

#geleidehond#slechtziend#nieuwbegin#trouwevriend

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.