Omni Sense review

Hey prachtig mens!

In de video van vandaag bekijken we de Omni Sense! De Omni Sense is een rolpunt voor de taststok. In plaats van een rollerbal zitten er wieltjes onder die ervoor zorgen dat de stok makkelijk over de tegels rolt en niet vast komt te zitten. We staan altijd open voor producten die het leven van slechtziende mensen makkelijker maken! Wil je meer weten over de Omni Sense? Of wil je er zelf een? Ik heb die van mij bij Low Vision Shop vandaan.

(Link naar de omni sense stokpunt: https://www.lowvisionshop.nl/…/omni-sense-rollerwiel…/

#slechtziend#omnisense#taststok#review

Update 7 oktober 2022

Ik ben de Omni Sense de eerste paar weken flink gaan gebruiken en op het eerste gezicht leek het me een prima oplossing. Zoals het vaak gaat in het leven, ik kocht iets duurs, twee weken nadat ik de stokpunt had aangeschaft kreeg ik het verlossende telefoontje. Ik kreeg mijn eerste geleidehond! Super tof natuurlijk, maar dit betekent ook dat ik mijn stok een stuk minder zou gaan gebruiken. Mooi! Dan gaat hij lekker lang mee en hoef ik het komende jaar geen nieuwe stokpunt meer te bestellen!

Dat liep even anders. Ik gebruikte mijn stok inderdaad een stuk minder maar af en toe blijft de hond wel eens thuis en ga ik toch even met mijn stok op pad, De eerste tijd was Bobbi af en toe niet helemaal lekker door de stress en ik liet haar zeker niet door stress heen werken! Dus kwam mijn lange, dunne vriend wat vaker van de kapstok. Afgezien van het feit dat de stokpunt heel zwaar is en voor lange afstanden niet heel prettig is daardoor, ook had ik een irritant probleem. De wieltjes van de Omni Sense raakten vaak los. Dan liep ik over straat, bewoog mijn stok heen en weer, en hoorde en zag ik opeens een rood object wegrollen… een van de wieltjes dus… Nu heb ik gelukkig nog wat restvisus dus heb hem nog wel terug gevonden. Als je (bijna) niets kunt zien heb je wel een probleem. En voor een prijs van van €50,- vind ik dit niet tof!

Ik ben dus weer terug bij de ouderwetse jumbo ballen (rolpunt) en die bevallen me prima! En de meeste tijd loop ik toch met mijn ultieme hulpmiddel, mijn geleidehond!

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een gezellige, creatieve duizendpoot die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.